Inschrijfprocedure

1 a 2 weken voor de start van de kaartverkoop krijgt het basis onderwijs uit de regio Voorne-Putten e.o. een mail waarin wij zullen uitleggen wanneer en hoe u zich kunt inschrijven. Dit jaar dienen de scholen zelf hun boeking te verrichten middels een reserveringssysteem, speciaal gebouwd voor onderwijs en zorg instanties. Mocht uw school geen mailing van ons hebben ontvangen, excuses daarvoor. Wilt u dan contact opnemen met ons middels scholen@hetbrielsesinterklaashuis.nl.

Entreeprijzen
Voor scholen geldt een speciaal tarief. De entree bedraagt € 60,- per groep bestaande uit maximaal 35 personen (kinderen met begeleiders).

Groepsgrootte
Een groep mag bestaan uit 35 bezoekers. Het is van belang dat een groep 10 minuten voor aanvang bij de balie meld. Ouders en begeleiders die meegaan vanwege het vervoer kunnen ook het huis bezoeken, mits de groepsgrootte niet overschreden wordt. Ouders en/of begeleiders die willen wachten kunnen in ons huis plaatsnemen in de wachtruimte of koffiecorner, die op aanvraag geopend zal zijn tijdens schooldagen.

Lespakket
Scholen krijgen dit jaar allemaal een speciaal lespakket. Het lespakket zal geheel in teken staan van het verhaallijn dat zich in het Brielse Sinterklaashuis afspeelt. Het lespakket bevat een handleiding en draaiboek. U krijgt dit in een pdf-bestand toegestuurd van ons.

Vragen
Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact opnemen met Annemiek Balm (06-47645933) of Manuela Frerichs (06-54711969).

Delen via: